Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 zakje MAGGI
Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 bos bospeen (à 500 gram), geschild en in schuine plakjes
375 gram kabeljauwfilet, in stukjes
1 eetlepel dille, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Kook de
worteltjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de worteltjes 6 minuten in
kokend water.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bestrooi de vis met dille en
breng indien nodig verder op smaak met andere kruiden. Verdeel de
vis met de worteltjes over de bodem van de schaal. Dek het geheel af
met de puree.
Oven:
Laat de schotel in 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.