Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 zakje MAGGI
Aardappelpuree voor Ovenschotel
375 gram verse kabeljauwfilet, zonder vel
2 lente-uitjes, in ringetjes
1,5 groene paprika, ontzaad en in blokjes
1 bakje champignons (à 250 gram), in plakjes
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter
Bereiding:
Bereid de vis.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep de vis droog en kruid naar
smaak. Vet een ovenschaal in met de boter en leg de kabeljauwfilets
erin.
Bak de groenten.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de lente-ui, paprika en
champignons gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen.
Verdeel de groenten over de vis.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje en verdeel de
puree over de ovenschaal en trek er met een vork ribbels in.
Oven:
Plaats het gerecht in de oven en laat het in 30 minuten goudbruin en
gaar worden. Serveer met een tomatensalade voor een volwaardige
maaltijd.