Recept 83,
Varkensrollade met notenrijst en broccoli.
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 pakje MAGGI
Kerriesaus
300 gram varkensrollade
225 gram notenrijst
1 stronk broccoli, in roosjes
0,5 zoete appel (bijvoorbeeld Fuji of Pink Lady), in kleine blokjes
2 eetlepels olijfolie
0,5 theelepel milde kerriepoeder
Bereiding:
Verwarm de oven
voor.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Braad de rollade.
Meng de olijfolie met de kerriepoeder en kruid naar smaak. Smeer de
rollade hiermee in. Leg de rollade op een stuk bakpapier in een
ovenschaal en dek de schaal af met aluminiumfolie. Braad de rollade
40 minuten in de oven. Verwijder de laatste 10 minuten de folie.
Bereid de rijst en broccoli.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de
broccoli 8 minuten.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de appel
erdoor.
Serveer het gerecht.
Snijd de rollade in plakken en serveer met de rijst, broccoli en
saus. Maak er een tomatensalade bij voor een complete maaltijd.