1 pakje MAGGI
Braadstomen Provençaal
500 gram kipfilet
1 rode ui, in acht partjes
1 teen knoflook, in dunne plakjes
125 ml zure room
375 gram tricolore fusilli pasta
50 gram pijnboompitten
1,25 rode paprika, zaadjes verwijderd en in dunne ringen
1 bakje Tasty Tom trostomaten (à 250 gram), in vieren gesneden
1 krop eikenbladsla, in stukjes gescheurd
2 eetlepels balsamicoazijn
175 gram geraspte oude kaas
4 eetlepels olijfolie |
Doe de
ingrediënten in de braadzak.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de ongesneden kipfilet in de
braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, ui, knoflook en zure room toe
aan de zak. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Doe de zak 45
minuten in de oven.
Kook de pasta.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de pijnboompitten.
Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op
laag vuur lichtbruin.
Fruit de paprika.
Fruit de paprika 8 minuten met de helft van de olijfolie in een
koekenpan.
Haal de braadzak uit de oven en snijd de kipfilet.
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen. Snijd
de kipfilet in plakjes.
Serveer het gerecht.
Leg alle ingrediënten in een grote schaal. Breng op smaak met
balsamico azijn, olijfolie en kruid naar smaak. Serveer met geraspte
kaas. |