Recept 79, Vis cakejes met mango.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 eetlepel Hellmann's Real
450 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of tilapia) gekookt en in stukjes gesneden
60 gram fijngesnipperd ui
1 theelepel mosterd
200 gram paneermeel
30 ml citroensap
1 ei geklutst
100 gram mango in blokjes gesneden
100 gram tomaat in blokjes gesneden
5 gram koriander fijngehakt
4 eetlepel Calvé Jamaican Habanero saus

Bereiding:

Combineer de vis, ui, mosterd, Hellmann's real, paneermeel, citroensap en het ei. Meng dit goed en kruid naar wens.
Vorm hiervan ronde pasteitjes en leg ze op de bakplaat. Bak in de oven op 180 graden voor 30-40 minuten tot ze bruin zijn.
Meng de mango, tomaat en koriander.
Serveer de vis cakejes bedekt met het mango mengsel en Calvé Jamaican Habanero saus.
Variaties:
Je kunt ook garnalen of krab gebruiken in dit recept.

     

Bron: www.calve.nl