Verwarm de oven
voor op 180 graden.
Bak het rundergehakt rul en bijna gaar in een koekenpan. Voeg de
Calvé Chipotle saus en de tomatenblokjes toe, roer goed door en
breng op smaak met zout. Warm een paar minuten door.
Verdeel de helft van de tortillachips over een ovenschaal. Op deze
manier krijg je zachtere chips onderin, en krokante chips bovenop.
Lékker! Verdeel hierover het gehaktmengsel.
Laat de maïs en kidneybonen uitlekken en verdeel gelijkmatig over de
laag gehakt. Strooi de helft van de geraspte kaas hier overheen.
Verdeel hier de andere helft van de tortillachips over en bestrooi
deze met de andere helft van de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden. Houd
de ovenschotel goed in de gaten; je wil niet dat de kaas verbrandt.
Serveer de hete ovenschotel met een paar lepels koude crème fraîche
en wat extra Calvé Chipotle saus.
|