Recept 77, Braziliaanse steak.

Ingrediënten voor 4 personen:

400 g varkenshaas
½ theelepel zout (optioneel)
¼ theelepel peper
1 eetlepel vloeibare margarine of olie
100 ml Calvé Braziliaanse Spicy Churrasco saus

Bereiding:

Bestrooi de varkenshaas met peper (en zout).
Bak de varkenshaas voor 30 minuten op de BBQ of grill, draai regelmatig. Bestrijk het vlees met Calvé Braziliaanse Spicy Churrasco saus met een kwast en leg terug op de BBQ of grill voor 2 minuten.
Laat de varkenshaas rusten, snijd in plakken en serveer met de rest van de Calvé Braziliaanse Spicy Churrasco saus.
Serveertips:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen, 20-30 minuten voor het grillen. Dit zorgt ervoor dat het vlees sappig en mals wordt.
Variaties:
Serveersuggestie: lekker met gegrilde tomaten en artisjokken, peterselie en peper.

   

Bron: www.calve.nl