Recept 74, Rundvlees spiezen.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 eetlepel Becel Vlees & Jus (vloeibaar)
200 g rundvlees (lende of filet)
½ theelepel zout (optioneel)
¼ theelepel peper
1 courgette
1 rode paprika
1 gele paprika
100 ml Calvé Australian Sweet Roast saus
8 spiezen

Bereiding:

Snijd het vlees en de groenten in blokjes van gelijke grootte en kruid met (zout), peper en Becel Vlees en Jus (vloeibaar). Meng goed en rijg het vlees en de groenten op 8 barbecue spiezen.
Bak de spiesjes 10 minuten op de BBQ of grill, draai regelmatig.
Serveer met Calvé Australian Sweet Roast saus.
Serveertips:
Voor een beter smaak kun je de groenten eerst roerbakken voordat je de spiezen maakt. Daardoor wordt de baktijd 5 minuten korter en blijft je vlees malser en sappiger. Je kunt de groenten variëren door te kiezen voor champignons of rode ui. Je kunt zelfs spek of ananas toevoegen!

   

Bron: www.calve.nl