Recept 70, Mexicaanse taco's met kip.

Ingrediënten voor 4 personen:

30 ml Becel Original (vloeibaar)
450 gram kipfilet in reepjes
10 gram knoflook fijngesneden
60 ml limoensap
2 gram limoenschil
90 ml crème fraîche light
5 gram verse koriander fijngehakt
15 gram bosui gesneden
160 gram sla gesneden
8 tortillawraps
60 ml Calvé Mexican Chipotle saus

Bereiding:

Bak de kip en knoflook in de Becel vloeibaar tot de kip gaar is. Kruid naar wens.
Meng in een kom de helft van de limoensap met de limoenschil en de crème fraîche goed door elkaar.
In een andere kom, meng de koriander, bosui, sla en de rest van de limoensap.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bedek elke tortillawrap met de kip en het slamengsel.
Verdeel het crème fraîche mengsel over de tortillawrap en bedek met Calvé Mexican Chipotle saus.
Variaties:
Je kunt de kip vervangen door vis, garnalen of gehakt.

     

Bron: www.calve.nl