Maak de dressing
door de Calvé Yofresh en de Calvé saladmix tuinkruiden te mengen met
2 el water, goed roeren en even laten staan.
Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet
af en spoel na met koud water. Maak ondertussen de paddenstoelen
schoon en pel en snipper het sjalotje.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de
paddenstoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het
sjalotje enkele minuten. Schep de paddenstoelen uit de pan en doe ze
in een kom.
Snijd de bosuitjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp
de Parmezaanse kaas. Voeg dit mengsel samen met de woknoodles en de
dressing toe aan de paddenstoelen en meng goed door.
Serveer de noedelsalade in diepe schaaltjes.
Variaties:
Deze noedel salade met gemarineerde paddenstoelen, bosui en
Parmezaanse kaas is een erg aangename afwisseling bij een barbecue
en rijsttafel.
|