Recept 60, Aardappelsalade met komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat.

Ingrediënten voor 4 personen:

6 eetl. Calvé Dressing Yofresh (naar smaak)
700 g voorgekookte krieltjes
2 komkommers
250 g cherrytomaatjes
250 g salami (1 geheel)
1 bosje basilicum

Bereiding:

Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat afkoelen. Was de groenten. Snijd de komkommer in brede staafjes van ca. 3 cm lang. Halveer de cherrytomaten. Snijd de salami in blokjes en hak de basilicum fijn.
Schep de aardappeltjes in een schaal en breng op smaak met peper. Voeg vervolgens 6 eetlepels Calvé Yofresh dressing toe. Meng nu de komkommer, tomaat, salami en basilicum erdoor en schep goed door. Breng eventueel nog meer op smaak met de dressing.
Serveertips:
Deze aardappelsalade met komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat is een groot succes op elke barbecue.

   

Bron: www.calve.nl