Recept 58, Caesarsalade met gegrilde kip.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetl. Calvé Dressing Caesar (naar smaak)
1 krop bindsla (Romeinse sla)
75 g parmezaanse kaas
4 casino boterhammen
300 g kipfilet
4 eetl. olijfolie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Trek de bladeren van de bindsla los en was ze. Laat goed uitlekken in een vergiet. Rasp met een grove rasp de Parmezaanse kaas. Snijd de casino boterhammen in blokjes, besprenkel ze met olijfolie en wat zout en peper. Leg ze op een bakplaat en bak ze in 8 minuten goudbruin.
Snijd de kipfilet overlangs doormidden in dunne plakken. Vet ze in met olie. Verwarm een grillpan en gril de kipfilet ca. 4 minuten per kant.
Scheur de salade boven een schaal en meng met de kaas en croutons. Breng op smaak met de Calvé dressing Caesar en verdeel over de borden. Leg bovenop de Caesarsalade een stukje gegrilde kipfilet.
Serveertips:
Deze Caesarsalade met gegrilde kip is erg lekker met gebakken aardappelen en bij een barbecue.

Bron: www.calve.nl