Recept 56, Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 eetl. Calvé Mayonaise
0.5 eetl. Calve Ketchup
2 eetl. Bertolli Pesto Rosso
0.5 theel. cayennepeper
200 g surimi
4 bosuien
100 g botersla
1 zak nacho chips
Extra nodig: 4 smalle, hoge glazen.

Bereiding:

Meng de Calvé mayonaise met de Calvé ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de surimisticks in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.
Leg een plukje sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes surimi op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met saus.
Steek in elk glas een nachochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.
Variaties:
Ga voor luxe en vervang de surimi van de krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus eens voor echte, gekookte krab.

 

Bron: www.calve.nl