Verwarm de oven
voor op 180°C. Neem het deeg uit het blik en rol het niet af.
Halveer de rol croissantdeeg. Zet de stukken deeg een stukje van
elkaar af op het aanrecht en rol ze uit tot plakken van ca. 18 cm.
Snijd ze aan de bovenkant een stukje in en vorm er 2 harten van.
Leg de harten op de bakplaat. Snijd de paprika in 6 stukken en de
courgette in 12 plakken. Pel de uitjes en ze snijd ze in plakken.
Bestrijk de groenten en de garnalen dun met vloeibare margarine.
Bak de croissantharten in de hete oven in ca. 20 minuten gaar.
Tussentijds omkeren. Grill de groenten om en om 10 minuten in een
grillpan of op de grillplaat. Houd ze afgedekt even warm en grill
vervolgens de grote garnalen om en om ca. 3 minuten.
Leg de croissantharten op 2 grote borden. Beleg ze met de rucola,
gegrilde groenten en grote garnalen. Bestrooi met wat peper en zout.
Druppel de Calvé dressing Caesar erover.
Serveertips:
Voeg een kleine beetje fijngehakte rode peper toe aan de garnalen
van de hartige hartgebakjes met gegrilde groenten en grote garnalen
voor wat extra pit.
|