Recept 53, Gourmet crostini met cantharellen en Pittige Knoflooksaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetl. Calvé Knoflooksaus
200 g cantharellen
˝ ciabatta brood
2 eetl. olijfolie
8 takjes verse tijm

Bereiding:

Maak de cantharellen schoon en snijd ze klein. Snijd het brood in 8 sneetjes.
Gourmetten: Bedruppel 2 sneetjes ciabatta met olijfolie en rooster onder de gourmetplaat aan beide kanten bruin.
Verhit een klein beetje olie in een gourmetpannetje en bak hierin 2 eetlepels cantharellen met een paar tijmblaadjes (lostrekken van de takjes), gemalen peper en wat zout.
Leg de sneetjes brood op een mooi bordje, schep er een lepeltje Calvé Wasabi Twist saus op en verdeel de cantharellen erover. Schep er nog een lepeltje saus naast.
Serveertips:
Gourmet crostini met cantharellen en Pittige Knoflooksaus is extra lekker met rucolasalade met Calvé Toscaanse Dressing.

 

Bron: www.calve.nl