Recept 49, Groene asperges en shiitake met Cocktailsaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetl. Calvé Whisky Cocktail Saus
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
100 g mini groene asperges
100 g shiitakes
8 takjes koriander
2 eetl. vloeibare margarine

Bereiding:

Pel, halveer en snijd de ui in smalle reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de asperges. Snijd de shiitakes in vieren. Hak de koriander grof.
Gourmetten:
Verhit een beetje vloeibare margarine in een gourmetpannetje. Leg er wat asperges, shiitake, reepjes ui en een mespunt knoflook in en bak een paar minuten. Strooi er wat peper, zout en koriander over.
Schep de groenten op je bord en schep er een lepeltje Calvé Cocktailsaus naast.
Variaties:
Serveer de groene asperges en shiitake met Cocktailsaus eens met krokante chips en zwarte peper.

 

Bron: www.calve.nl