Recept 48, Salade met kipfilet in glas.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetl. Calvé Licht & Romig (statube)
3 eieren
1 krop ijsbergsla
1 komkommer
4 tomaten
175 g gerookte kipfilet
2 takjes verse peterselie
Extra nodig: 8 kleine, hoge glaasjes

Bereiding:

Kook de eieren ca. 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en hak ze in kleine blokjes. Was de sla en snijd fijn. Was de komkommer en de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes en hak de kruiden fijn.
Vul alle glaasjes in dezelfde volgorde en begin met de sla, daarna de komkommer, tomaten en dan kipfilet. Doe vervolgens daarop wat Calvé Licht en Romig en garneer met de kruiden.
Variaties:
Vervang bij deze salade de gerookte kipfilet eens voor gerookte zalm.

 

Bron: www.calve.nl