Recept 4, Argentijnse steak.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetl. Calvé Knoflooksaus
600 g Argentijnse steaks (à 150 g per stuk)
4 teentjes knoflook
5 eetl. verse peterselie
3 eetl. verse oregano
2 theel. cayennepeper
250 ml olijfolie
150 ml witte azijn

Bereiding:

Meng 4 uitgeperste teentjes knoflook samen met de peterselie, oregano, cayennepeper, eventueel wat zout, olijfolie, witte azijn en 150 ml water. Leg de steaks in een ondiepe schaal en schenk de marinade erover. Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat het vlees 't liefst een hele nacht marineren.
Grill de steak op de BBQ tot de gewenste gaarheid. Serveer de Calvé knoflooksaus ernaast.
Serveertips:
Deze Argentijnse steak is extra lekker met een groene salade.

 

Bron: www.calve.nl