Snijd uit 1 van
de boterhammen een zo groot mogelijk ovaal. Snijd 1 van de smalle
kanten recht af. Besmeer dit schapenkopje met Calvé pindakaas en leg
op een bord.
Steek uit de andere boterham(men) 4 of 5 cirkels van ca. 3,5 cm
doorsnee voor het 'kroeskopje' en een lang ovaal van ca. 6 cm. Snijd
dit ovaal diagonaal door zodat je 2 hangoren krijgt. Besmeer de oren
en de cirkeltjes dun met boter en stroop.
Leg de stroopcirkels dakpansgewijs bovenaan het snoetje van het
schaap half over de rechte rand van het kopje. Leg de oren met de
punten naar boven tegen de zijkant van de kop.
Teken in de pindakaas een snoetje en leg op de plaats van de ogen
twee plakjes banaan. Maak neusgaten met 2 rozijntjes en leg de
andere 2 rozijntjes op de plakjes banaan.
|