en als De van de week...

Recept 53, Gevulde champignons III

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 bakje grote champignons (250 g)
100 g gorgonzola
2 (witte) boterham
2 eetlepels (olijf)olie
2 takjes tijm
zout, peper
(1 eetlepel (olijf)olie om in te vetten)

Bereiding:

Veeg de champignons met keukenpapier schoon, snijd de steeltjes van de hoedjes
los en hak de steeltjes fijn.
Meng de gorgonzola in een schaaltje door de steeltjes.
Verkruimel het brood boven het mengsel en meng het er met de olie door.
Ris de tijm boven het mengsel van het takje en breng het mengsel met zout en
peper op smaak.
Bestrooi de champignonhoedjes met zout en peper en vul ze met het mengsel.
Vet het aluminiumfolie in, zet de champignons er met de kop naar beneden op,
pak ze tot een pakketje in en zet die tot gebruik in koelkast.
Rooster het pakketje Ī 10 minuten op de hete barbecue.