Recept 29, Thaise salade van rundvlees.

IngrediŽnten voor 4 personen:

150 g biefstuk
2 kleine pepertjes (rawits)
2 teentjes knoflook, gepeld
2,5 eetl. limoensap
1,5 eetl. vissaus (nam pla
1/2 theelepel suiker
60 g komkommer, eerst in vieren gesneden, ontdaan van alle zaadjes en ik fijne plakjes gesneden
60 g kerstomaatjes, gehalveerd
60 g rode ui, in fijne plakjes gesneden
1 lente-uitje, fijngehakt
gemengde sla
1 theelepel verse korianderblaadjes, fijngehakt

Bereiding:

Voorbereiding
Grill of bak de biefstuk, maar laat hem goed rood van binnen. Laat hem afkoelen en snijd hem in dunne plakjes

Bereidingswijze
Voor de dressing: plet de pepertjes en de knoflook fijn in een vijzel en meng er de rest van de ingrediŽnten voor de dressing door in een slakom. Doe er het rundvlees bij en meng luchtig door elkaar. Schep dit mengsel op een bedje van gemengde slablaadjes op een schotel en bestrooi met verse blaadjes koriander