Recept 23, Meloengelei met parmaham als amuse.

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 meloen
4 blaadjes galantine
3 eetl. muskaatwijn
zout en peper
4 plakken parmaham

Bereiding:

Verrassend oranje. Deze vrolijke glaasjes lijken gevuld met soep, maar bevatten meloengelei. Een recept waarover je je blijft verbazen! Lekker met parmaham.
Bereidingswijze:
Halveer de meloen en verwijder de pitten. Schep met een eetlepel het vruchtvlees er uit.
Doe de stukke meloen in de kom van de Blender en mix tot een smoothie ontstaat, Week de gelatine in een kommetje met half glas warm water.
Doe de geweekte gelatine met het water in de kom van de blender en voeg de muskaatwijn toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Verdeel de soepjes over 4 glaasje.
Halveer de plakjes parmaham. Rol de ham op.
Steek de parmaham voor het serveren in de de gelei opgesteven meloenso