| 2 eetlepels 
			zachte Zaanse mosterdTabasco
 200 gram imitatiekrabsticks (surumi)
 3 sneetjes oud witbrood, fijn verkruimeld
 2 eetlepels fijngehakte peterselie
 ? theelepel fijngehakte oregano
 2 eetlepels olijfolie
 zout
 versgemalen peper
 1 struik Romaanse sla of lollo biondo
 1 avocado
 2 sinaasappels
 100 gram druiven
 25 gram cashewnoten, grof gehakt
 4 eetlepels French dressing of Ceasar salad dressing (flesje)
 | 
		
			| Origineel wordt 
			verse krab gebruikt, maar imitatiekrabsticks zijn goede vervangers
 Bereidingswijze
 Verwarm de oven op 200°C. Roer de mosterd los met enkele druppels 
			tabasco en besstrijk de krab ermee. Roer ineendiep bord het 
			broodkruim met de peterselie, oregano, zout en peper door elkaar en 
			wentel de krabsticks erdoor. Leg ze in een goed ingevette lage 
			Ovenschaal en besprenkel er olie over. Bak de krabsticks in de oven 
			in ca. 10-15 minuten knapperig bruin. Was de sla, maak de bladeren 
			droog en snijd ze in grove repen. Schil de avocado en snijd het 
			vruchtvlees in blokjes. Rasp de oranje schil van een halve 
			sinaasappel. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de 
			vliesjes uit, vang het sap op. Roer het sinaasappelsap en de 
			geraspte schil door de dressing. Verdeel de sla, avocado, partjes 
			sinaasappel, druiven en pecannoten over vier borden, sprenkel de 
			dressing erover en leg de krabsticks erop. Lekker met geroosterde 
			bagels met verse roomkaas.
 |