Recept 107... Russisch ei

IngrediŽnten voor 4 personen:

200 g kabeljauwfilet
200 g aardappelen
150 g doperwten
150 g worteltjes
100 g garnalen
gehakte peterselie
zout en peper
mayonaise
remouladesaus
4 gekookte eieren

Bereiding:

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in lange smalle reepjes.
Kook ze in water met zout net gaar en laat ze na het afgieten afkoelen.
Kook de visfilet gaar in water met zout en peper met iets citroensap.
Snijd de worteltjes ook in lange smalle reepjes en vermeng ze dan met de doperwten.
Doe de helft van de garnalen erdoor.
Roer er een beetje mayonaise en zout en peper door.
Voeg nu de aardappelen toe aan de kleingesneden vis.
Maak van de salade en soort ondergrond op de borden, waarop de halve gekookte
eieren worden gezet.
Schep de remouladesaus over de eieren.
Garneer de salade met sla, ei, tomaat, komkommer, sardines, garnalen,
worteltjes, doperwten en zilveruitjes.