Voorbereiding
Begin allereerst met het in kleine stukjes snijden van de gepelde
tomaten, ui, champignons en wortelen en het raspen van de kaas
(indien nodig). Begin dan met de aardappelpuree, bereiden zoals
aangegeven staat op de verpakking. Zet nu ook de champignonsoep aan
met de halve hoeveelheid water als wat er op de verpakking staat en
laat deze 5 minuten koken.
Bereidingswijze
Begin met het bakken van het gehakt in een wok totdat het rul en
bruin is. Wanneer dit klaar is voeg je de ui, champignons, wortelen
en erwten toe en laat je deze fruiten bij het gehakt. Voeg eventueel
nog de andere extra groenten naar keuze toe. Voeg daarna 2 eetlepels
knoflook, de tomaten puree, gepelde tomaat en champignonsoep toe.
Als dit allemaal goed gefruit en gebakken is voeg je op het laatst
nog een eitje toe. Boter nu de Ovenschaal in en doe daar een bodem
van het gehakt-/ groentemengsel in. Daarover doe je dan nog een laag
aardappelpuree. Strooi nu een flinke laag van de geraspte kaas over
de laag met aardappelpuree. In totaal moet deze Cottage Pie 25
minuten op stand 4 (200 ºC) in de oven en dan nog even 5 minuten op
tafel laten staan zodat deze nog kan `nagaren` en dan...
Smakelijk!
|