Of de van de week...

Recept 113, Tomaat-paprika taart

Ingrediėnten voor 6 personen:

1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
1 gele paprika in partjes gesneden
1 rode paprika in partjes gesneden
200 g cocktailtomaten
Voor de saus:
4 eetl. tomatenpuree
4 eetl. olijfolie
3 knoflookteentjes geperst
1 eetl. thijm
zout, peper
1 beetje suiker

Bereiding:

Om met het hele gezin van te smullen!
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230°C. en bereid het deeg voor volgens de aanwijzing op de verpakking.
De paprika en de cocktailtomaten met 2 el olijfolie, zout en peper ca. 15 minuten op 230°C in de oven laten smoren. Daarna de oven terugzetten naar 200° C.
Tomatenpuree, 2 eetl. olijfolie, knoflook, 4 eetl. water, zout en peper goed door elkaar roeren.
Rol het bladerdeeg met het opgerolde bakpapier uit op de bakplaat en sla de randen ca. 2 cm. om.
Verdeel de tomatensaus over het bladerdeeg en schep het paprika/ tomaten mengsel over de saus. Ca. 25-30 min. afbakken onderin de oven.
Voor het serveren met verse tijm bestrooien.