Recept 22, Rigatoni met salami en gegrilde paprika.

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 blokje MAGGI Bouillon Rund (met herkenbare kruiden en specerijen)
400 gram rigatoni pasta
1 ui, gesnipperd
1 knoflookteen, geperst
1 blik tomatenblokjes (a 400 gram)
2 rode paprika's (a 300 gram), blokjes
100 gram salami, in blokjes
100 ml water
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bereid de pasta.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook zachtjes 2 minuten. Voeg de tomaat en paprika toe en bak zachtjes 3 minuten mee. Roer er de salami door. Blus af met de rode wijn en voeg de water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en laat tien minuten pruttelen tot het een mooie saus is geworden.
Serveer het gerecht.
Schep de saus door de pasta en schep op de borden. Lekker met een tomatensalade.

Bron: www.maggi.nl