Bereid het
vlees.
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak het vlees al
omscheppend 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml
water en de inhoud van het zakje stoofmix toe aan het vleesmengsel
en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het even
door koken. Zet het vuur weer laag en stoof het met de deksel op de
pan in ongeveer 2 ½ uur gaar. Roer af en toe door en voeg indien
nodig wat water toe.
Kook de pasta.
Kook de pennepasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend
water gaar.
Roerbak de groenten.
Verhit de overige olie en roerbak ongeveer 10 minuten voor de hachee
gaar is de roerbakgroenten in 2 eetlepels olie knapperig gaar. Breng
licht op smaak met peper en zout en oregano.
Serveer het gerecht.
Schep de groenten door de vleesstoof, warm goed door en serveer met
de penne. |