Recept 20, Runderstoof met kokosrijst, paksoi en rode paprika.

IngrediŽnten voor 4 personen:

500 gram runderlapjes, in blokjes gesneden
1 pakje MAGGI Stoofmix Runderlapjes
300 gram rijst
2 rode paprika's, in reepjes gesneden
400 gram paksoi, in repen gesneden
2 ons olijfolie, om in te bakken

Bereiding:

Bereid het vlees Start de kookwekker.
Verhit 1 el olie in en braadpan en bak de runderblokjes al roerend maximaal 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van het zakjestoofmix toe aan het vlees en roer goed door. Roer af en toe door en voeg indien nodig wat water toe. Breng het geheel aan de kook en laat even doorkoken. Zet het vuur weer laag en stoof het vlees met de deksel op de pan in ongeveer 2Ĺ uur gaar.
Kook de rijst .
Kook de rijst in de kokosmelk met 600 ml water zonder deksel in ongeveer 8 min. gaar.
Roerbak de groenten .
Verhit de overige olie in een ruime koekenpan of wok en roerbak de paprika en de paksoi knapperig gaar.
Serveer het gerecht.
Serveer de vleesstoof met de kokosrijst en groenten.

Bron: www.maggi.nl