Recept 19, Spaghetti met spinazie, kaassaus en spekjes.

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 zakje MAGGI Kaassaus
320 gram spaghetti
600 gram spinazie, gewassen
250 gram spekreepjes
150 gram cherry tomaten, gehalveerd
150 gram slamelange (koelvak)
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie

Bereiding:

Bak de spekjes.
Bak in een pan zonder vetstof de spekjes knapperig.
Bak de groenten.
Giet het overtollige vet uit de pan en laat de spinazie in porties slinken.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. En schep vervolgens (deels) door de spekjes en spinazie.
Kook de spaghetti.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Bereid de salade.
Maak een salade door de slamelange te mengen met de cherrytomaatjes. En breng op smaak met citroensap en olijfolie.
Serveer het gerecht.
Schep de spaghetti op de borden en verdeel daar de groenten overheen. Serveer met de overige saus en de salade.

Bron: www.maggi.nl