Recept 17, Bolognese roerbak pasta met runderworstjes, aubergine en prei.

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 pakje MAGGI Roerbakpasta Bolognese
300 gram rundersaucijsjes, in stukjes gesneden
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 aubergine, in blokjes gesneden
1 prei

Bereiding:

Bak de runderworstjes Start de kookwekker.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de worstjes in ca. 5 minuten rondom bruin.
Bak de groenten.
Voeg de gesneden groenten toe, schep goed door, en bak het geheel enkele minuten.
Bereid de mix en pasta.
Voeg het water toe met de mix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 ŗ 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.
Serveer het gerecht.
Schep het gerecht op de borden en eet smakelijk.

Bron: www.maggi.nl