Recept 16, Andijviestamppot met katenspek.

IngrediŽnten voor 4 personen:

2 zakjes MAGGI Aardappelpuree ŗ la minute voor Stamppot
200 gram katenspek, in blokjes gesneden
2 uien, gesnipperd
1 eetlepel balsamicoazijn
1 zak andijvie (ŗ 400 gram)

Bereiding:

Bak de katenspek.
Bak in een droge koekenpan de katenspek 5 minuten boven matig vuur. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Fruit in het achtergebleven bakvet de ui goudbruin in 3 minuten. Roer de balsamico door de ui en laat 3 minuten indampen.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Meng de ingrediŽnten.
Meng de ui en de katenspek door de puree. Meng de andijvie door de puree en laat boven zacht vuur onder voortdurend roeren goed warm worden.

Bron: www.maggi.nl