200 gram
doperwten
350 gram couscous
300 gram winterpeen, in blokjes
250 gram courgette, in blokjes
500 gram biefstuk, in stukjes
1 pakje MAGGI Pepersaus
zout en peper
extra nodig: sate prikkers, grillpan |
Bereid de
groenten en couscous.
Breng 550 ml water aan de kook. Kook de dopertwen er 5 minuten in en
schep ze eruit en breng het water weer aan de kook. Meng 2 eetlepels
olie door de couscous. Giet het kokende water bij de couscous en
laat het 5 minuten wellen.
Roerbak de groenten.
Verhit de overige olie in een ruime koekenpan en roerbak eerst de
wortelblokjes 2 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak nog
ongeveer 3 minuten. Voeg de doperwten toe, warm nog even door en
breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Bereid de biefstukspiezen.
Rijg de biefstukstukjes aan de satéprikkers en grill ze in een hete
grill pan. Bereid de pepersaus volgens de aanwijzing op de
verpakking.
Serveer het gerecht .
Serveer de biefstukspiezen met de groenten couscous en pepersaus.
|