Recept 14, Pasta met asperges, ham en ei in een romige saus.

IngrediŽnten voor 4 personen:

2 pakjes MAGGI Saus voor Asperges
250 gram pasta (tagliatelle)
200 gram hamblokjes
3 lente-uitjes
800 gram witte asperges
3 eieren (gekookt)
2 eetlepels olijfolie
50 gram boter

Bereiding:

Snijd de laatste 2 cm van de asperges en schil ze goed.
Snijd ze in stukken en kook ze 8 min in een pannetje met water en laat ze daarna nog 10 min in het water nagaren.
Kook de pasta volgens de verpakking gaar.
Verhit ondertussen een beetje olie of boter in een pan en bak de ham 3 minuutjes. Snijd de lente-ui in ringetjes en bak een minuutje mee met de ham. Bereid de aspergesaus zoals aangegeven op de verpakking.
Schep de asperges door de ham en bosui en giet de saus er bij.
Serveer de pasta op een bord en schep wat van de asperges met saus er over. Snijd de eieren in partjes en verdeel ze over de pasta, smakelijk !

Bron: www.maggi.nl