| 
			 Bereid de kip en 
			aardappelen: 
			Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de 
			braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de aardappel, de knoflook, het 
			takje rozemarijn en de olijfolie toe. Sluit de zak af en schud deze 
			voorzichtig. Doe de zak 1 uur in de oven. 
			Kook de sperziebonen en de bospeen: 
			Breng twee pannen met water aan de kook. Kook de sperziebonen 10 
			minuten en spoel ze onder koud water. Kook de bospeen in 6 minuten 
			beetgaar en spoel ze onder koud water. 
			Haal de braadzak uit de oven: 
			Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen. 
			Verwarm de sperziebonen en de wortel: 
			Verwarm de sperziebonen en bospeen nog even in een koekenpan met 
			olijfolie of in de magnetron en kruid naar smaak. 
			Serveer het gerecht: 
			Serveer de kip en aardappelen met de groenten. Eet smakelijk. 
			Ingezonden door Maud.  |