Kook de spruiten
5 min. en giet af.
Verhit ondertussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de
biefstuk op hoog vuur in 4 min. rondom bruin. Voeg 1 el sojasaus toe
en schep om. Breng op smaak met peper. Neem de biefstuk uit de pan
en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Ris ondertussen de
blaadjes tijm van de takjes.
Verhit de rest van de boter in dezelfde koekenpan en bak de uien en
tijm 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spruiten en de rest van de
sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verwarm ondertussen de
aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de
magnetron.
Stamp het ui-spruitjesmengsel grof met de pureestamper en schep
samen met de rauwkost door de aardappelpuree. Breng op smaak met
peper. Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de stamppot.
Ingezonden door Jo. |