Meng de olie met
de Mexicaanse mix en bestrijk de kipfilets ermee. Bestrooi met peper
en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril
de kip in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de
pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in
plakjes. Laat de maïs en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af
onder koud stromend water.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Meng de yoghurt met het limoenrasp en 1 el limoensap en breng op
smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de kipfilet in schuine reepjes van 1 cm. Verdeel een deel van
de sla, avocado, maïs, bonen, kipreepjes en limoenyoghurt over de
worteltortilla’s en rol op. Halveer de wraps en serveer. Serveer de
rest van de groenten, kip en limoenyoghurt er apart bij. Ingezonden
door Naomi.
|