
| Recept 12, Cannelloni met paprikasaus. | 
| Ingrediënten voor 4 personen: | 
| 4 eetlepels 
			olijfolie  | 
| Bereiding: | 
| Hak de 
			schoongemaakte champignons fijn en roerbak de paddenstoelen in olie 
			tot alle vocht is verdampt. Laat de gehakte champignons afkoelen. 
			Vermeng de feta met de champignons, de geroosterde pijnboompitten, 
			de peterselie en de salie. Dit doe je best met behulp van een 
			foodprocessor. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul de pijpjes 
			cannelloni met het mengsel. Verwarm de saus en schep enkele lepels 
			in een ingevette ovenschaal. Schik de gevulde cannelloni in de 
			schaal en giet er de rest van de saus over. Bestrooi met geraspte 
			kaas, dek de schaal af en zet alles 20 minuten in een voorverwarmde 
			oven (180ºC.).  | 
| 
 |