Recept 72

Pasta met romige kip-champignonsaus.

IngrediŽnten voor 4 personen:

300 g fusilli (zak 500 g)
400 g champignons
3 eetl. olijfolie
360 g kipfiletblokjes
300 g gesneden prei (zak)
2 tenen knoflook
15 g verse basilicum (zakje)
200 ml room culinair (pakje)

Bereiding:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de kipfiletblokjes 5 min. Voeg de champignons en prei toe en pers de knoflook erboven uit. Bak het geheel nog 5 min.
Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Voeg de room toe aan de saus. Breng met peper en zout op smaak. Serveer de pasta met de saus en de basilicum.
Combinatietip:
Lekker met een tomatensalade.
Ingezonden door Kate.