Voorbereiding:
Snijd de varkenshaas in grote dobbelstenen.
Snijd de champignons in vieren (kleintjes doormidden)
Snijd de tomaten in blokjes, de paprika in reepjes, en de lente ui
in ringetjes.
Plet de knoflook en hak deze fijn.
Verkruimel de feta.
Bereiding:
Verwarm de olie in een wok of Hapjespan en fruit hierin de
knoflook, voeg het vlees toen en schroei het rondom dicht.
Bestrooi het met peper, zout en marjolein (of oregano) en schroei
het snel dicht.
Voeg daarna de champignons, paprika en tomaat toe.
Als laatste voeg je de feta en lente uitjes toe.
Laat het geheel nog ongeveer 10 minuutjes op een klein pitje
sudderen zodat de feta kruimeltjes goed in de saus oplossen.
Serveertip:
Serveer er (Turks) brood en een
Griekse salade bij.
Ingezonden
door Fianne.
|