Recept 110

Ratatouille met stokbrood.

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 rode paprika
1 gele paprika
olijfolie
2 preien
2 courgettes
1 aubergine
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 uien
Ĺ pond tomaten
tamari, peper en roomboter
1 pond aardappelen

Bereiding:

Kook de aardappelen in de schil een minuut of tien. Snijd deze dan daarna in blokjes en bak de aardappeltjes in de olijfolie.
Maak de preien, de courgettes, de aubergine en de uien schoon en snijd deze groenten allemaal klein.
Doe er de uitgeperste knoflook bij.
Fruit dit alles in de wok (of evt. in de braadpan).
Doe er dan de gesneden en van zaadlijsten ontdane paprika's en de tomaten bij.
Bak dit alles nog even mee.
Meng dan de groenten en de gebakken aardappeltjes bij elkaar en roer dit alles goed om.
Serveer met warm bruin stokbrood en tomaten-komkommersalade (zie salade ) Ingezonden door Floor.