Waarom moeilijk
doen als het makkelijk kan ?
In ongeveer een half uurtje staat deze heerlijke doordeweekse hap op
tafel.
Heb je geen airfryer ? Neem dan de Aviko rosti rondjes
naturel. Deze kun je in de pan of oven bereiden !
Bereidingswijze:
Giet de ananasstukjes af en vang het sap op (zie tip)
Verhit in een koekenpan de olie. Bestrooi de kipfilets met de kerrie
en peper naar smaak.
Bak de kipfilets in 5 minuten per kant goudbruin en neem ze uit de
pan. Voeg de paprika en sugarsnaps toe en bak de groente 4 minuten.
Schep regelmatig om.
Verwarm intussen de airfryer voor op 200°C. Bak de minirosti in 12
minuten goudbruin en gaar.
Schud ze tussentijds een maal om.
Leg de kipfilets tussen de groenten terug in de pan. Voeg de ananas
toe. Schenk de Chilisaus erbij en smoor de kip met de groenten
afgedekt in nog 5 minuten gaar.
Verdeel de Chilikip met de groenten over 4 borden,
Schep de minirosti erbij en serveer met de komkommer.
Serveertip:
Voeg voor een mildere smaak 3 4 eetl. van het opgevangen ananassap
aan de groenten toe. |