Een heerlijk
gerecht en nog slank ook !
Voorbereiding
Wel de rozijnen in een kommetje met heet water. Maak intussen de
aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en
snipper de ui.
Verhit de boter in de koekenpan en fruit de ui met het kerriepoeder
ca. 3 minuten. Voeg het gehakt toe en roerbak het rul. Roer de
ketjap door het gehaktmengsel en breng het geheel op smaak met zout
en peper.
Doe het gehakt mengsel in een Ovenschaal en verdeel de uitgelekte
zuurkool erover. Laat de rozijnen uitlekken en snijd de gepelde
bananen in plakjes.
Verdeel de rozijnen en de plakjes banaan over de zuurkool en dek het
geheel af met de aardappelpuree.
Bereidingswijze
Laat de schotel in het midden van een voorverwarmde oven (200 graden
- gasstand 4) in ca.30 minuten door en door heet en goudbruin
worden.
Serveertips
Je kan deze zuurkoolschotel makkelijk van te voren maken.