Heel apart en
lekker!
Gewoon is proberen! En laat het me weten wat je er van vindt!!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereidingswijze
Kook de aardappelen met wat zout in 25 min gaar. Stamp ze fijn en
roer er melk door. Roer er 100 gram geraspte kaas door, en breng op
smaak met zout en peper. Verhit 2 eetl. boter en roerbak hierin de
boerenkool ca. 5 minuten tot de boerenkool geslonken is. Roer de
slagroom en bouillon er door en laat alles op zacht vuur ca. 10
minuten stoven. Breng de kool op smaak met zout en peper. Bak het
gehakt in 2 eetl boter rul.Voeg de kerriepoeder, zout en peper toe
en laat het mengsel nog ca. 5 minuten sudderen. Schep de boerenkool
in de Ovenschaal, schep hierop het gehakt en eindig met de
aardappelpuree. Bestrooi het gerecht met de laatste geraspte kaas en
gratineer het in ca 30 minuten in het midden van de oven.
|