Betrooien met
een oude kaas kan natuurlijk ook en een beetje Italiaanse kruiden
erover strooien is ook een optie .Er zijn dus meerdere mogelijkheden
maar het was heerlijk .
Voorbereiding
Snij de broccoli in kleine roosjes en kook dit 10 min voor met wat
zout
Verwarm de oven op 190 graden
Laat het bladerdeeg ontdooien
Snij de ui in stukjes ( niet te klein) Daarna de champignons in
vieren en de Paprika in dunnen reepjes (julienne) en de knoflook in
kleine stukjes.
Snij de kipfilet in blokjes bestrooi dit met zout peper ,kerrie en
paprikapoeder naar smaak. Meng dit even door elkaar
Bereidingswijze
Beboter de ovenschaal en strooi een beetje paneermeel op de bodem
.Bedek dit met het bladerdeeg.
Bak in een Koekenpan even de ui paprika knoflook en de champignons
even aan . Haal dit na 5 min uit de koekenpan en bak nu met een
beetje boter de kip even aan . Giet ondertussen de broccoli af .Voeg
na 3 min het ui mengsel even terug bij de kip schep dit nog even om
en voeg de broccoliroosjes er ook aan toe .Meng ondertussen de
slagroom en de eieren en snij de mozzarella in plakjes . Giet van
groente kip mengesel het overtollige vocht af doe dit hierna in de
ovenschaal .Doe daar overheen de slaroom en bedek met de plakjes
mozzarella. 35 min in de oven en eet smakelijk.
|