Als je het
lijstje met ingrediënten doorleest dan snap je de naam van dit
gerecht (denk ik)
Voorbereiding:
- Week de gedroogde paddenstoelen in heet water (ongeveer een half
uurtje) en snijd ze daarna fijn. Overgebleven vocht bewaren.
- Snij de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in
reepjes.
- Hak de knoflook fijn.
- Snij de bosui in fijne ringetjes.
- Snij de kipfilet in blokjes.
Bereiding:
- Verhit de olijfolie in een wok of Hapjespan en fruit hierin de
knoflook, bak de kip daarna mee (ongeveer 10 minuten)
- Kook intussen ook de pasta al dente.
- Voeg daarna alle paddenstoelen, bouillontablet en peper en zout
aan de kip toe.
- Na ongeveer 10 minuten voeg je de room, het weekvocht van de
paddenstoelen en de cognac toe.
- Voeg als laatste de bosui toe.
- Meng alles goed door elkaar en als de saus nog te dun blijft dan
kun je die eventueel iets verdikken met allesbinder.
- Serveer met pasta en vers geraspte Parmezaanse kaas.
|