Begin met het
voorverwarmen van je oven op 200°C. Schil de aardappeltjes en snijd
deze in kleine blokjes. Giet een scheutje olie in een (wok)pan en
bak de aardappeltjes met de deksel erop in circa 15 minuten zacht.
Snijd daarna de kipfilet in blokjes en breng de kip op smaak met de
shoarmakruiden, paprikapoeder en het chilipoeder. Giet een scheutje
olie in een pan en bak de kip in circa 5 minuten gaar.
Als de aardappeltjes gaar zijn, schep je deze in een ingevette
ovenschaal. Verdeel hierover de gebakken kip. Als laatste del
geraspte kaas over de kip en de ovenschaal kan de oven in voor circa
10-15 minuten totdat de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes en de komkommer en tomaat
in kleine stukjes.
Als de kaas gesmolten is, haal je de ovenschaal uit de oven en
verdeel je hier de komkommer, tomaat, ijsbergsla en wat knoflooksaus
overheen.
|