Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak een lekkere romige aardappelpuree, bak de kipfilet is kleine
blokjes met een beetje peper en zout,
snij de witlof in de lengte doormidden en haal de harde kern eruit.
Leg de blaadjes witlof in een ovenschaal over de bodem. Ik had ze in
een bloemvorm gelegd in een ronde schaal.
Leg de hamplakjes even in de nog warme koekenpan na het bakken van
de kip, totdat beide kanten een beetje gebakken zijn. Leg de ham
over de witlof bladen in de ovenschaal.
Verdeel de aardappelpuree erover.
Verdeel over de aardappelpuree de kipblokjes en verdeel de pesto
erover.
Geraspte kaas erover en als laatste de stukjes hazelnoot.
Bereidingswijze:
Als alle ingrediėnten direct na de bereiding, dus nog warm, in de
ovenschaal gaan, hoef je alleen nog maar de kaas te laten smelten in
de oven in 5 minuten bij 200°C.
Als het is afgekoeld kan je alles eerst een halfuur op 150°C. weer
opwarmen, dan kijken of je nog even af moet bakken op hogere
temperatuur, of dat het al gebakken is aan de bovenkant
|