Recept 126, Italiaanse ovenschotel met ham en knoflook. |
Ingrediënten voor 4 personen: |
3 eetl.
olijfolie |
Bereiding: |
Verhit in een
hapjespan 2 el olijfolie. Fruit hierin het fijngesneden
knoflookteentje. Voeg er de hamblokjes en de champignons aan toe en
laat deze 3 min. meebakken. Schep er de Italiaanse groentemix
(kant-en-klaar) door en roerbak alles nog 5 min. Breng op smaak met
zout en peper. Maak de Maggi Puree voor Ovenschotels aan volgens de
gebruiksaanwijzing. Roer er de gedroogde basilicum en 1 el olijfolie
door. Schep het groentemengsel in een ingevette ovenschaal. Verdeel
de aardappelpuree erover. Zet de schotel 30 min. in een op 250
graden voorverwarmde oven totdat de puree een mooi bruin korstje
heeft. |
|