Kleurige groentestoofpot

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g runderlappen
2 uien
250 g champignons
150 g sperziebonen
1 winterwortel
1 blikje maïs (ca. 240 g)
25 g margarine
1 zakje Knorr Mix voor Stoofpotje
200 g krieltjes
2 el gehakte peterselie, om te garneren
 

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes en snipper de uien. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de sperziebonen en de wortel in stukken. Laat de maïs uitlekken.
Verhit de margarine en bak het vlees al omscheppend bruin met de uien. Blus af met 250 ml water. Laat dit op een laag vuur met gesloten deksel ongeveer 1,5 uur stoven.
Voeg, als het vlees bijna gaar is, de inhoud van het zakje Knorr Mix, 250 ml water, de krieltjes en de groenten toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes stoven.
Strooi de peterselie erover.


 

 

Bron: www.knorr.nl